Mainostoimisto Pori, markkinoinnin strateginen kumppani
Liiketoiminnan tehokas asiantuntija

Mukana kunnan strategiatyössä vahvalla tarinalla ja visualisoinnilla

Idearäätäli teroitti luovan kynänsä ja muotoili Ruskon kunnan strategiaa rohkean retorisesti. Ruskon kunnan tarinassa seikkailee poikkeuksellisen uljas ukkometso, jonka maine on kiirinyt aina seitsemän kunnan rajapyykille asti. Strategian visualisoinnissa on luotettu vahvaan ilmaisuun ja luonnosta voimansa ammentaviin kuviin. Idearäätäli suunnitteli strategian laajan version rinnalle myös digitaalisen sarjakuvan. Tutustu Turun Sanomien artikkeliin tästä.

Strategiatyö aloitettiin pohtimalla yhdessä kuntalaisten, päättäjien ja kunnan työntekijöiden kanssa Ruskon vahvuuksia ja kehittymistarpeita Turun alueen positiivisessa rakennemuutoksessa. Seminaarit ja kuntalaiskyselyt nostivat esiin kunnan vetovoimatekijöitä.

Tutustu strategiaan painamalla tässä.

Uudet kokeilut rohkeasti lentoon – virtuaalinen kehittämisalusta

Idearäätäli rakensi kunnan kehittämistyön tueksi viestinnällisen kehittämisareenan. Se on paikka, jossa kuntalaiset voivat osallistua aktiivisesti Ruskon palveluiden kehittämiseen, järjestämiseen ja tuottamiseen käyttäjälähtöisen innovaatiotoiminnan kautta. Tulevaisuus ei tule annettuna, vaan se syntyy erilaisten ihmisten ajatusten ja osaamisen kohtaamisesta sekä aktiivisesta yhdessä tekemisestä.